Hallo, wij zijn HR-Vibe!

HR-Vibe bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren HR experts en coaches. Human Resources is onze passie.

Wij geloven dat bedrijven die oog hebben voor HR en werken met mensen die hun potentieel waarmaken rendabeler, competitiever, succesvoller zijn.
Wij geloven dat medewerkers die hun potentieel kunnen waarmaken in een bedrijf, in staat zijn volledige zingeving te vinden in hun professionele leven. Wij zijn ervan overtuigd dat zij productiever, gemotiveerder en meer ‘engaged’ zullen zijn.

Het is ons doel bedrijven en individuen te helpen om succesvol te zijn. Wij doen dit onder andere door het delen van onze kennis, ervaring en kunde op vlak van HR.

Ons team wordt aangemoedigd zich constant bij te scholen. Op onze BLOG krijg je HR tips & tricks aangereikt, kan je mee volgen welke cursussen en seminaries we bijwonen en welke boeken wij verslinden. Schrijf je alvast in!

… dit zijn de HR talenten van HR-Vibe

Hallo, ik ben Greet!

Elke dag duik ik enthousiast de HR-wereld in. Een verschil maken voor mijn klanten, dat geeft me voldoening.

Als oprichter en zaakvoerder van HR-Vibe weet ik wat het betekent om een bedrijf te leiden. People management vormt daar een heel specifiek en belangrijk onderdeel van.

Ruim 15 jaar HR-ervaring

Mijn carrière startte bij CSC Computer Sciences Corporation waar ik als IT consultant o.a. software training gaf. De weg naar HR vond ik dankzij recruiter jobs bij Van Loock en Ahead.

Bij GRH Management/Securex ontplooide ik mijn HR-capaciteiten. Ik startte er in het rekruteringsdepartement, creëerde en leidde er het Competence Management departement en evolueerde daarna naar de rol van senior HR Consultant en HR Interim Manager bij verschillende bedrijven. Zo verschenen er grote namen als J&J, ING, Atos Worldline, Microsoft en Ernst & Young op mijn palmares. Mijn laatste rol bij Securex was deze van Management Consultant, waar ik verantwoordelijk was voor een team van +20 HR consultants en HR Interim Managers.

Vandaag ben ik HR Interim Manager en geef ik HR-advies en trainingen. Zo begeleid ik bedrijven en individuen op hun pad naar succes.

Daarnaast zet ik mijn ervaring ook in binnen de adviesraad van HR Voka, ben ik meter van Plato bij Voka en ik ben voorzitter van het HR alumni comité van Antwerp Management School.

Brede achtergrond

Als handelsingenieur heb ik een brede kijk op het bedrijfsleven. Mijn basisopleiding vulde ik aan met een postgraduaat in HR en Finance management. Onder het motto ‘levenslang leren’ volgde ik al talloze cursussen en trainingen. Ik ben gecertifieerd in MBTI en Bemiddeling.

Work/life in balans

Naast mijn werk hou ik van mensen, lezen, interieur, fotografie, gastronomie, katten en honden.

Contacteer me op greet.bunnens@hr-vibe.be of +32.478.39.02.69

Je kan me ook volgen via Twitter en LinkedIn.